ozanleite Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Oyunun bir kısmı indi sonra bu hatayı verdi. İndirme önbelleğini temizle yaptım indirme sıfırlandı. Şimdi indirmeyi başlatamıyorum. Steam'i yönetici olarak çalıştır yaptım, olmadı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-25 200125.png 52,2 KB · Görüntüleme: 27
Oyunun bir kısmı indi sonra bu hatayı verdi. İndirme önbelleğini temizle yaptım indirme sıfırlandı. Şimdi indirmeyi başlatamıyorum. Steam'i yönetici olarak çalıştır yaptım, olmadı.
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Nisan 2025 #2 Hocam ben Steam’den anlamam ama sorununuzla alakalı konular açılmış önceden. Bu iki çözümü deneyin isterseniz: Çözüldü: Steam'de "eksik dosya ayrıcalıkları" hatası Hangi oyunu indirmeye çalışırsam çalışayım D'ye oyun inmiyor. Eksik dosya ayrıcalıkları hatası veriyor. www.technopat.net Çözüldü: Steam eksik dosya ayrıcalıkları hatası Böyle bir hata alıyorum nasıl çözülür? www.technopat.net Başka web sitelerinde de bu konuyu ele almışlar. Bunlar İngilizce ama Türkçeye çevirebilirsiniz Google Translate’in web sitesi üzerinden: Please visit wikiHow directly [UPDATED 2020 / ALL 14 SOLUTIONS] How to fix "Missing File Privileges" error when installing a game or update on Steam! :: Help and Tips steamcommunity.com Google Translate: Google Translate Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. translate.google.com Son düzenleme: 25 Nisan 2025
Hocam ben Steam’den anlamam ama sorununuzla alakalı konular açılmış önceden. Bu iki çözümü deneyin isterseniz: Çözüldü: Steam'de "eksik dosya ayrıcalıkları" hatası Hangi oyunu indirmeye çalışırsam çalışayım D'ye oyun inmiyor. Eksik dosya ayrıcalıkları hatası veriyor. www.technopat.net Çözüldü: Steam eksik dosya ayrıcalıkları hatası Böyle bir hata alıyorum nasıl çözülür? www.technopat.net Başka web sitelerinde de bu konuyu ele almışlar. Bunlar İngilizce ama Türkçeye çevirebilirsiniz Google Translate’in web sitesi üzerinden: Please visit wikiHow directly [UPDATED 2020 / ALL 14 SOLUTIONS] How to fix "Missing File Privileges" error when installing a game or update on Steam! :: Help and Tips steamcommunity.com Google Translate: Google Translate Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. translate.google.com