S Skawoo Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Driverlarımın sanırım coğu eksik. Bende indirecektim. Acaba nasıl bulabilirim?
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #2 Windows Update kullanılabilir.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Vaktin varsa tek tek güncelleyebilirsin. Çok sürmez zaten.
S Skawoo Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Ben Tuba dedi: Windows Update kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl yani?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Nereden kanaat getirdiniz hocam eksik olduğuna?
S Skawoo Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 snageX dedi: Vaktin varsa tek tek güncelleyebilirsin. Çok sürmez zaten. Genişletmek için tıkla... zaten oyle yapacağımda hangileri eksik fln bilmiyorum
snageX dedi: Vaktin varsa tek tek güncelleyebilirsin. Çok sürmez zaten. Genişletmek için tıkla... zaten oyle yapacağımda hangileri eksik fln bilmiyorum
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Eylül 2023 #7 Aygıt yönetici programını aç.
S Skawoo Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 ahmet can balcı dedi: Nereden kanaat getirdiniz hocam eksik olduğuna? Genişletmek için tıkla... sanırım eklemeyi unutmusum
ahmet can balcı dedi: Nereden kanaat getirdiniz hocam eksik olduğuna? Genişletmek için tıkla... sanırım eklemeyi unutmusum
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 2 Eylül 2023 #9 Donanım yolları üzerinden arama motoruna yazıp bulabilirsin (Aygıt yöneticisi).
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Eylül 2023 #10 Skawoo dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncelleştirmeleri Denetle. Skawoo dedi: Hangileri eksik falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız eksik olduğunu nasıl anladınız? Başlata sağ tıklayıp ''Aygıt Yöneticisi''ne tıklayın. Windows Update ile yüklenmeyen sürücüleri donanım kimliği ile aratarak bulabilirsiniz.
Skawoo dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncelleştirmeleri Denetle. Skawoo dedi: Hangileri eksik falan bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız eksik olduğunu nasıl anladınız? Başlata sağ tıklayıp ''Aygıt Yöneticisi''ne tıklayın. Windows Update ile yüklenmeyen sürücüleri donanım kimliği ile aratarak bulabilirsiniz.