Üreticin boşa marka basmıyor ürünlere kendi sitesinden indireceksin. Bilgisayar kullanmayı bileceksin. Oyun oynamak için, sosyal medyada dolaşmak için bilgisayar almayın kullanmasını bilmiyorsanız.
Sürücü bulucu kullanmak güncel bir cihazda saçmadır.
Hepsinin sürücüsü var.Hortlatmak gibi oldu ama herkesin 2020 2019'dan kalma cihazları olmuyor ve örnek olarak ATI Radeon HD 2400 XT'nin en güncel sürümü yok?
Üreticin boşa marka basmıyor ürünlere kendi sitesinden indireceksin. Bilgisayar kullanmayı bileceksin. Oyun oynamak için, sosyal medyada dolaşmak için bilgisayar almayın kullanmasını bilmiyorsanız.
Sürücü bulucu kullanmak güncel bir cihazda saçmadır.
Aygıt Sürücüleri kategorisine konu açarsan yardımcı olabiliriz.Hoparlör var mikrofon da, 2 sene once aldım daha PC'yi ama dün güncelledim şimdi yazılımları silinmiş ikisinin de ne müzik dinleyebiliyorum ne EBA'yı açabiliyorum tıkandım kaldım, marka HP kendi sitesinden nasıl öğrenebilirim?
Edit: İşletim sistemini doğru yere girdim ama sürümü yok(win sürümü) hoparlör ve mikrofon hâlâ çalışmıyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.