WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #1 Bugün 500 Watt FSP Hydro güç kaynağı aldım ve şimdi elime geldiğinde bir pinin böyle olduğunu fark ettim. Bu sorun teşkil eder mi?
Bugün 500 Watt FSP Hydro güç kaynağı aldım ve şimdi elime geldiğinde bir pinin böyle olduğunu fark ettim. Bu sorun teşkil eder mi?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #2 Evet eder. Artı 0 Eksi
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 4 Ağustos 2021 #3 Sorun olmuyor olsa öyle üretirlerdi, değil mi? Artı -1 Eksi
KS KS WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 cinar_yasarrr dedi: Evet eder. Genişletmek için tıkla... Yalnız bazı yerlerde bunun bilerekten eksik bırakıldığını gördüm. Artı 0 Eksi
cinar_yasarrr dedi: Evet eder. Genişletmek için tıkla... Yalnız bazı yerlerde bunun bilerekten eksik bırakıldığını gördüm.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 4 Ağustos 2021 #5 WellGöz dedi: Yalnız bazı yerlerde bunun bilerekten eksik bırakıldığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlarda bazı pinler boş bırakılıyor. Normal bir şey bu. Sebebinden emin değilim. Artı 0 Eksi
WellGöz dedi: Yalnız bazı yerlerde bunun bilerekten eksik bırakıldığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlarda bazı pinler boş bırakılıyor. Normal bir şey bu. Sebebinden emin değilim.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Ağustos 2021 #6 Bu tüm güç kaynaklarında böyle. Normal bir durum anlayacağınız. Artı 0 Eksi
KS KS WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #7 Tekin Alakuş dedi: Bu tüm güç kaynaklarında böyle. Normal bir durum anlayacağınız. Genişletmek için tıkla... Peki güç kaynağının çalıştığını test etmek için kabloyla fişe bağlamak yeter değil mi? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Bu tüm güç kaynaklarında böyle. Normal bir durum anlayacağınız. Genişletmek için tıkla... Peki güç kaynağının çalıştığını test etmek için kabloyla fişe bağlamak yeter değil mi?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #8 WellGöz dedi: Bugün 500 Watt FSP Hydro güç kaynağı aldım ve şimdi elime geldiğinde bir pinin böyle olduğunu fark ettim. Bu sorun teşkil eder mi? Eki Görüntüle 1127833 Genişletmek için tıkla... İyi de normalde de böyle değil mi zaten? Artı 0 Eksi
WellGöz dedi: Bugün 500 Watt FSP Hydro güç kaynağı aldım ve şimdi elime geldiğinde bir pinin böyle olduğunu fark ettim. Bu sorun teşkil eder mi? Eki Görüntüle 1127833 Genişletmek için tıkla... İyi de normalde de böyle değil mi zaten?
KS KS WellGöz Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #9 odunq dedi: İyi de normalde de böyle değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Öyleymiş. Artı 0 Eksi
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.585 Makaleler 3 Çözümler 66 4 Ağustos 2021 #10 WellGöz dedi: Peki güç kaynağının çalıştığını test etmek için kabloyla fişe bağlamak yeter değil mi? Genişletmek için tıkla... Yetmez. ATX 24 pin soketindeki PSU ON ve GND pinlerini kısa devre yaparsanız PSU çalışır. Altta açıklama mevcut. How to: Test a power supply unit If your system is having issues turning on, you can check if your power supply unit (PSU) is functioning properly by performing a test. You will need a paper clip or a PSU jumper to perform this te... help.corsair.com Artı 0 Eksi
WellGöz dedi: Peki güç kaynağının çalıştığını test etmek için kabloyla fişe bağlamak yeter değil mi? Genişletmek için tıkla... Yetmez. ATX 24 pin soketindeki PSU ON ve GND pinlerini kısa devre yaparsanız PSU çalışır. Altta açıklama mevcut. How to: Test a power supply unit If your system is having issues turning on, you can check if your power supply unit (PSU) is functioning properly by performing a test. You will need a paper clip or a PSU jumper to perform this te... help.corsair.com