T TheOjnan Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Steam'den 22.50 dolar karşılığında le mans Ultimate aldım ancak oyunu beğenmedim. Para iadesi istedim Papara kartıma ancak hesabıma tam 1 dolar iade yapmışlar. Kalan kısmı öderler mi yoksa Steam'e mesaj yazmalı mıyım?
Steam'den 22.50 dolar karşılığında le mans Ultimate aldım ancak oyunu beğenmedim. Para iadesi istedim Papara kartıma ancak hesabıma tam 1 dolar iade yapmışlar. Kalan kısmı öderler mi yoksa Steam'e mesaj yazmalı mıyım?
Cores Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 Normal de ufak farklar olur ama bu durumda desteğe yazmak en mantıklısı. Artı 0 Eksi
KS KS T TheOjnan Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 Bu arada Papara hesap geçmişinde 1 dolar para gelmiş sonra 1 dolar eksilmiş acaba daha göndermediler mi iadeyi? Artı 0 Eksi
Bu arada Papara hesap geçmişinde 1 dolar para gelmiş sonra 1 dolar eksilmiş acaba daha göndermediler mi iadeyi?
Cores Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #4 Olabilir belki kaç gün oldu iade edeli? Artı 0 Eksi
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.520 Çözümler 52 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #5 TheOjnan dedi: Bu arada Papara hesap geçmişinde 1 dolar para gelmiş sonra 1 dolar eksilmiş acaba daha göndermediler mi iadeyi? Genişletmek için tıkla... Desteğe veya bankanızı arayıp sormanız lazım. bekleyen bakiye varmı? Son düzenleme: 6 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
TheOjnan dedi: Bu arada Papara hesap geçmişinde 1 dolar para gelmiş sonra 1 dolar eksilmiş acaba daha göndermediler mi iadeyi? Genişletmek için tıkla... Desteğe veya bankanızı arayıp sormanız lazım. bekleyen bakiye varmı?
KS KS T TheOjnan Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #6 Cores dedi: Olabilir belki kaç gün oldu iade edeli? Genişletmek için tıkla... daha dün iade ettim hocam Artı 0 Eksi
Cores dedi: Olabilir belki kaç gün oldu iade edeli? Genişletmek için tıkla... daha dün iade ettim hocam
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #7 Desteğe ss at hocam yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
KS KS T TheOjnan Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #8 rezdwig dedi: Desteğe ss at hocam yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım hocam bekliyorum şimdi Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Desteğe ss at hocam yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım hocam bekliyorum şimdi
Cores Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #9 TheOjnan dedi: Daha dün iade ettim hocam. Genişletmek için tıkla... Min 1 hafta sürüyor o başka bir şeyindir bu arada bu bekleme Steam'den değil bankadan kaynaklı. Artı 0 Eksi
TheOjnan dedi: Daha dün iade ettim hocam. Genişletmek için tıkla... Min 1 hafta sürüyor o başka bir şeyindir bu arada bu bekleme Steam'den değil bankadan kaynaklı.