EksPazar satıcısı güvenilir midir?

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Hepsiburada üzerinden CorelDraw lisansı satın almak istiyorum. En dikkatimi çeken satıcı EksPazar isimli satıcı. Aklıma bu firmanın nasil bu kadar ucuza sattığı. Windows köylerinde orijinal olmasını sağlayan yine birkaç şey oluyor ancak Corel gibi yazılımların bu kadar ucuza sadece korsan şekilde satılabileceğini düşünüyorum. Sizce lisans korsan mı? Almaya değer mi?

Lisans key verdiklerini iddia ediyorlar satışlarına baktığımda. Lisans key veriyorlarsa güvenilirdir ama gidipte crackli dosya indirtirlerse zaten hepsiburadaya bildirirsin.

Lisans key verdiklerini iddia ediyorlar satışlarına baktığımda. Lisans key veriyorlarsa güvenilirdir ama gidipte crackli dosya indirtirlerse zaten hepsiburadaya bildirirsin.
Şikayetvar sitesinde bir şikayet gördüm satıcının korsan sattığıyla ilgili. Hepsiburada ve Trendyol'a şikayet etmiş ancak sonuç alamamış.

Ha bir de gözüme takılan bir şey daha, indirme linkini satın alımdan sonra atılması. Ürünü aldıktan sonra indirme linkini lisans koduyla birlikte veriyorlarmış.

Şüpheye düşüyorsan hiç alma daha iyi. Şikayetvar da öyle şikayetler var ise işini şansa bırakma boşver alma oradan.
Hocam almak için korsan olup olmamasına bakıyorum. Şikayetvar sitesinde sadece 2 şikayet gördüm, bir şikayete baktım sadece. Puanı yüksek bir satıcı ve alıcısı da var. Güvenilir gibi duruyor. Korsan olup olmadığını merak ettiğimden sordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı