belalics Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Merhaba benim fazladan 1 TB M.2 SSD'im var ve benim PC'de 500 GB SSD yakalı ben bu 1 TB SSD'yi nasıl kullanabilirim? Disk kutusu diye bir şey söylüyorlar ama doğru mu nasıl kullanılır bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025
Merhaba benim fazladan 1 TB M.2 SSD'im var ve benim PC'de 500 GB SSD yakalı ben bu 1 TB SSD'yi nasıl kullanabilirim? Disk kutusu diye bir şey söylüyorlar ama doğru mu nasıl kullanılır bilmiyorum.
T_Bag Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 519 Çözümler 20 7 Haziran 2025 #2 Anakartınızda boş bir slot varsa, ona takmanızı öneririm. Yoksa, bir M.2 SSD kutusu alıp USB kablosu ile bağlayarak kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Anakartınızda boş bir slot varsa, ona takmanızı öneririm. Yoksa, bir M.2 SSD kutusu alıp USB kablosu ile bağlayarak kullanabilirsiniz.
KS KS belalics Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 T_Bag dedi: Anakartınızda boş bir slot varsa, ona takmanızı öneririm. Yoksa, bir M.2 SSD kutusu alıp USB kablosu ile bağlayarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onecerebileceginiz bir ssd kutusu varmı anakartimsa boş bri slot yokta Artı 0 Eksi
T_Bag dedi: Anakartınızda boş bir slot varsa, ona takmanızı öneririm. Yoksa, bir M.2 SSD kutusu alıp USB kablosu ile bağlayarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onecerebileceginiz bir ssd kutusu varmı anakartimsa boş bri slot yokta
T_Bag Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 519 Çözümler 20 10 Haziran 2025 #4 belalics dedi: Onecerebileceginiz bir ssd kutusu varmı anakartimsa boş bri slot yokta Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yok hocam. UASP protokolü destekleyen bilindik markalar önerilmiş genelde. Artı 0 Eksi
belalics dedi: Onecerebileceginiz bir ssd kutusu varmı anakartimsa boş bri slot yokta Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yok hocam. UASP protokolü destekleyen bilindik markalar önerilmiş genelde.