Ekteki dosya False positive midir?

Harmillion

Femtopat
Daha fazla  
Indirdigim oyunun muhtemelen crack dosyasi Windows Defender tarafindan silindi, belki false positive'dir diye dosyayi VirusTotal'e attigimda sonuç boyle cikinca endiselendim biraz, Malwarebytes, HitmanPro ve Emsisoft Emergency Kit ile tarama yaptığımda herhangi bir şey bulamadilar, sizce durum nedir?

image_2024-09-05_195918179.png

image_2024-09-05_195941766.png

Indirdigim oyunun muhtemelen crack dosyasi Windows Defender tarafindan silindi, belki false positive'dir diye dosyayi VirusTotal'e attigimda sonuç boyle cikinca endiselendim biraz, Malwarebytes, HitmanPro ve Emsisoft Emergency Kit ile tarama yaptığımda herhangi bir şey bulamadilar, sizce durum nedir?

Eki Görüntüle 2303528

Eki Görüntüle 2303529
Hocam geçmiş olsun büyük ihtimal virüs bende crack indiriyom mecburen öyle bişey olmuyo virus totalda 0 gözüküyo.

Eki Görüntüle 2303528

Eki Görüntüle 2303529
Güvenilir bir çok AV riskli yada trojan uyarısı vermiş kessinlikle indirmeyin indirdiyseniz malwarebytesten taratıp silin.

Güvenilir bir çok AV riskli yada trojan uyarısı vermiş kessinlikle indirmeyin indirdiyseniz malwarebytesten taratıp silin.
tarama yaptigimda bir sey bulamadi Malwarebytes, windows defenderin silmesi yeterli olmus mudur acaba, format atmakla ugrasmak istemiyorum sistemde artik bulmasi zor olan bircok oyun bulundugundan..

tarama yaptigimda bir sey bulamadi Malwarebytes, windows defenderin silmesi yeterli olmus mudur acaba, format atmakla ugrasmak istemiyorum sistemde artik bulmasi zor olan bircok oyun bulundugundan..
Malwarebytes virüstotal raporuna göre virüsü tespit etmiş olmalıydı, sanırım windows defender iyi iş çıkarmış, sorunsuz kullanabilirsiniz, fakat nolur nolmaz 1 gün sonra falan tekrar tarama yapın belki virüs silinince kendini indiren bir yazılım barındırıyordur yarın tekrar tarama yaptığınızda malwarebytes tehditi bulursa silmek yerine karantinaya almayı seçin. Şu anlık problem yok.

HitmanPro artık çoklu antivirus motoru kullanmıyor. Sophos motoru mevcut, onun da henüz veritabanında ekli değil. Emsisoft da veritabanında ekli değil. Malwarebytes AI kodu ile eklenmiş. Genelde VT'de belirli oranın üstünde uyarı varsa otomatik ekliyor. Onu da yeni eklemiş. Tekrardan veritabanını güncellersen tespit edecektir. Microsoft Defender zaten tespit etmiş. O yüzden Defender ile tam tarama yapman yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı