Çözüldü Ekteki efekti nasıl yapabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Y
İlk attığım linktekiyle yapabilirsin. Daha netleri de vardı ama hepsine reklam koymuşlar.
Videodakini mi bulamadın, buldun da yeşil ekran kaldırmayı mı bilmiyorsun? Bulamadıysan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulduysan ve yapmayı bilmiyorsan YouTube'da anlatıldığı videolar var.
Linkteki ilk videoda da var yapılışı.
Deneyecek video bulamadım. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodakini mi bulamadın, buldun da yeşil ekran kaldırmayı mı bilmiyorsun? Bulamadıysan:

Bulduysan ve yapmayı bilmiyorsan YouTube'da anlatıldığı videolar var.
Linkteki ilk videoda da var yapılışı.
Deneyecek video bulamadım. :D

Yok usta, green screen videosunu bulamadım yapmayı biliyorum.

İlk attığım linktekiyle yapabilirsin. Daha netleri de vardı ama hepsine reklam koymuşlar.
Koleksiyon tamamlandı. :D
Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00