Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar ekte bıraktığım videodaki efekti nasıl yapabilirim? Elinizde var ise GTA mission complete benzeri videoları alabilirim arkadaşlar. Efekt (Üzerimize doğru gelen beyaz yazılar.) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2020
Arkadaşlar ekte bıraktığım videodaki efekti nasıl yapabilirim? Elinizde var ise GTA mission complete benzeri videoları alabilirim arkadaşlar. Efekt (Üzerimize doğru gelen beyaz yazılar.)
Çözüm Y yusnu 17 Şubat 2020 İlk attığım linktekiyle yapabilirsin. Daha netleri de vardı ama hepsine reklam koymuşlar.
Y yusnu Ziyaretçi 17 Şubat 2020 #11 Ben de duymamıştım. Daha önce Camtasia ile yeşil ekran kaldırmıştım. Bu konuyu görünce farklı programlara bakarken buldum. Artı 0 Eksi
Ben de duymamıştım. Daha önce Camtasia ile yeşil ekran kaldırmıştım. Bu konuyu görünce farklı programlara bakarken buldum.
KS KS Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Şubat 2020 #12 Silinen üye dedi: Ben de duymamıştım. Daha önce Camtasia ile yeşil ekran kaldırmıştım. Bu konuyu görünce farklı programlara bakarken buldum. Genişletmek için tıkla... Adobe programları ya, nasıl duymadın. After Effects, Premier Pro, Photoshop CC. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ben de duymamıştım. Daha önce Camtasia ile yeşil ekran kaldırmıştım. Bu konuyu görünce farklı programlara bakarken buldum. Genişletmek için tıkla... Adobe programları ya, nasıl duymadın. After Effects, Premier Pro, Photoshop CC.
KS KS Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Şubat 2020 #14 Silinen üye dedi: Benim kullandığımı dedim. Genişletmek için tıkla... Haaa. Artı 0 Eksi