quadronixs Femtopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatin ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum).
Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatin ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum).
ab0000 Picopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 575 Yer van 24 Eylül 2023 #2 Hastane ne için var güzel kardeşim.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.671 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Eylül 2023 #3 Kırılmış veya çatlamış olabilir. Hastaneye gidin.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 24 Eylül 2023 #4 konu açmak yerine hastaneye gidebilirsin. Kırık , çatlak veya incinmiş olabilir.
xenna Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 111 Çözümler 2 24 Eylül 2023 #5 quadronixs dedi: Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatin ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum). Genişletmek için tıkla... Arkadaşım taşlık bir arazide koşarken ufak bir taşa basıyor ve parmak çatlıyor. Ufak gibi gözükebilir ama sizinki de çatlak olabilir.
quadronixs dedi: Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatin ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum). Genişletmek için tıkla... Arkadaşım taşlık bir arazide koşarken ufak bir taşa basıyor ve parmak çatlıyor. Ufak gibi gözükebilir ama sizinki de çatlak olabilir.
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #6 Sabahı bekleme. Acile git.
quadronixs Femtopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #7 quadronixs dedi: Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatiPmghn ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum). Genişletmek için tıkla... quadronixs dedi: Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatin ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum). Genişletmek için tıkla... Suan elim dayanamicam kadar ağrıyor quadronixs dedi: Suan elim dayanamicam kadar ağrıyo Genişletmek için tıkla... beni çok seven bi ailem oldugu için 2saat öncesinde söylemistim ve cok umursadiklari icin uyudular :/ Son düzenleme: 24 Eylül 2023
quadronixs dedi: Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatiPmghn ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum). Genişletmek için tıkla... quadronixs dedi: Benim bir zeki arkadaş ben koşarken çelme taktı elim taşa çarptı. 2saatin ardindan elim çok agrımaya başladı (elimi hareket ettiremiyorum). Genişletmek için tıkla... Suan elim dayanamicam kadar ağrıyor quadronixs dedi: Suan elim dayanamicam kadar ağrıyo Genişletmek için tıkla... beni çok seven bi ailem oldugu için 2saat öncesinde söylemistim ve cok umursadiklari icin uyudular :/
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #8 Son durum ne?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 24 Eylül 2023 #9 Acile gidin ama şöyle bir not düşeyim; özel hastaneye bile gitseniz, kırık veya çatlak olduğunu söylemiyorlar çoğu zaman. Ortopediste gitmenizi öneririm acilden sonra.
Acile gidin ama şöyle bir not düşeyim; özel hastaneye bile gitseniz, kırık veya çatlak olduğunu söylemiyorlar çoğu zaman. Ortopediste gitmenizi öneririm acilden sonra.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #10 ab0000 dedi: Hastane ne için var güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla... Harbi ya olm elin çatlamış ya da kırılmışsa hastaneye gidilir foruma yazılırmı.
ab0000 dedi: Hastane ne için var güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla... Harbi ya olm elin çatlamış ya da kırılmışsa hastaneye gidilir foruma yazılırmı.