ron1kz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 110 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #1 Merhabalar, Appstore giriş yapamıyorum verdiği hata "Giriş yapılırken beklenmedik bir hata oluştu" - "Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı"
Merhabalar, Appstore giriş yapamıyorum verdiği hata "Giriş yapılırken beklenmedik bir hata oluştu" - "Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı"
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #2 Bu konuyu incele: iMessage Bütün Çözümler
ron1kz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 110 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #3 montezuma dedi: Bu konuyu incele: iMessage Bütün Çözümler Genişletmek için tıkla... Buradakileri pek olarak anlayamadım. Kısayoldan Appstore nasıl bağlanabilirim ? (Sadece Appstore bağlanmak istiyorum iMessage, Facetime istemiyorum)
montezuma dedi: Bu konuyu incele: iMessage Bütün Çözümler Genişletmek için tıkla... Buradakileri pek olarak anlayamadım. Kısayoldan Appstore nasıl bağlanabilirim ? (Sadece Appstore bağlanmak istiyorum iMessage, Facetime istemiyorum)
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #4 Rehberdeki "Bölüm 2: Network ayarları" kısmını uygula.
ron1kz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 110 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #5 Teşekkürler sorun çözülmüştür.