El Capitan 10.11.4 Güncellemeden sonra Boot sorunu

Clover'ın bir sorunu yok. Yanlış bilgilendirme de bulunmayın. Ayrıca Technopat olarak Chameleon önermiyoruz.
@Yıldız Koray Sen güncelleme yapana kadar hangi OS X sürümünü kullanıyordun? Ayrıca sistem için kurmuş olduğun herhangi bir kext var mı? Eğer varsa sistem güncellediğinde bunlar silinir. Ayrıca Config.plist dosyanı paylaş.

10.11.3 kullanıyordum. Sorun şu usb takıp macin kurulu oldugu hdd yi seçip boot ettigimde yukarda verdigim resimdeki hatayı alıyorum. Güvenli modda calıstırdım mount efi dedigim zaman no name harddiskini göremiyorum. Ulasabildigim tek Clover bolumu Elcapitan>EFI>Clover>conging.plist No name içindeki Apple Microsoft Boot Clover gibi dosyalara ulasamıyorum. Ayrıca disk izlencelerine baltıgımda usb içinde osx base system ve Clover diye 2 bölüm var güvenli modda Usb içindeki Cloverı göremiyorum. En son -v aldıgım hatanın görüntüsünü paylasıyorum suan.

Dosya Ekleri

• IMG_0431.JPG
    235,8 KB · Görüntüleme: 122
Biz buradayız. Bu arada imajı paylaştım.
Gece indirdim imajı. Şuan okuldayım eve gidince temiz kurulum yapmak istiyorum. Ama şey sormak istiyorum. Windows'a girip macin kurulu hdd'yi formatladıgımda bir keresinde windows boot etmedi. Bu işlemi nasıl windows ayarların bozmadan halledebilirim. Umarım sorunumu dogru anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…