kaosa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 83 25 Kasım 2020 #1 El Capitan | Intel i5-13600KF | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar alınır mı? Veya bu şekil şu var dediğiniz?
El Capitan | Intel i5-13600KF | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar alınır mı? Veya bu şekil şu var dediğiniz?
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #2 PSU çöp.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 25 Kasım 2020 #3 Çok pahalı geldi sistem bana ve o psu kasa çöp.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #4 Sistem olarak alınır ama bu siteden alınmaz. Kargo konusunda çok şikayetleri olan bir firma ayrıca iade ve garantiye yollama da cabası.
Sistem olarak alınır ama bu siteden alınmaz. Kargo konusunda çok şikayetleri olan bir firma ayrıca iade ve garantiye yollama da cabası.
kaosa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 83 25 Kasım 2020 #5 Onur Turgut Ermiş dedi: Çok pahalı geldi sistem bana ve o psu kasa çöp. Genişletmek için tıkla... öneri ? marasl1 dedi: Sistem olarak alınır ama bu siteden alınmaz. Kargo konusunda çok şikayetleri olan bir firma ayrıca iade ve garantiye yollama da cabası. Genişletmek için tıkla... öneri ? michealdoge dedi: PSU çöp. Genişletmek için tıkla... öneri ? @BerkayZ87 Kasayı Corsair carbide , ekran kartını da 3 fanlı yap demiş bir arkadaş sen ne dersin bu sistemle ilgili ? Son düzenleme: 25 Kasım 2020
Onur Turgut Ermiş dedi: Çok pahalı geldi sistem bana ve o psu kasa çöp. Genişletmek için tıkla... öneri ? marasl1 dedi: Sistem olarak alınır ama bu siteden alınmaz. Kargo konusunda çok şikayetleri olan bir firma ayrıca iade ve garantiye yollama da cabası. Genişletmek için tıkla... öneri ? michealdoge dedi: PSU çöp. Genişletmek için tıkla... öneri ? @BerkayZ87 Kasayı Corsair carbide , ekran kartını da 3 fanlı yap demiş bir arkadaş sen ne dersin bu sistemle ilgili ?