Barun Hectopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 17 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2017 #21 claus dedi: Bunu indir ve bunun içerisindeki CLOVER ile USB içerisindeki CLOVER ile değiştir. Dropbox - 10.11.4 Clover EFI.rar Genişletmek için tıkla... Hocam disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda hatası verdi.
claus dedi: Bunu indir ve bunun içerisindeki CLOVER ile USB içerisindeki CLOVER ile değiştir. Dropbox - 10.11.4 Clover EFI.rar Genişletmek için tıkla... Hocam disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda hatası verdi.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #22 Hangi adımı yaparken bu hatayı alıyorsun ?
Barun Hectopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 17 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2017 #23 claus dedi: Hangi adımı yaparken bu hatayı alıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Göndermiş olduğunuz dosyayı flash diske atmak için flas diski açmaya çalıştığım sırada verdi bu hatayı.
claus dedi: Hangi adımı yaparken bu hatayı alıyorsun ? Genişletmek için tıkla... Göndermiş olduğunuz dosyayı flash diske atmak için flas diski açmaya çalıştığım sırada verdi bu hatayı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #24 USB'yi en baştan yazdırın. Sonra dediklerimi yapın.
Barun Hectopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 17 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2017 #25 claus dedi: USB'yi en baştan yazdırın. Sonra dediklerimi yapın. Genişletmek için tıkla... Hangi seçeneği seçmeliyim hocam ? Os x base system üzerinde yükleme için yeterli boş yer yok dedi hocam ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2017
claus dedi: USB'yi en baştan yazdırın. Sonra dediklerimi yapın. Genişletmek için tıkla... Hangi seçeneği seçmeliyim hocam ? Os x base system üzerinde yükleme için yeterli boş yer yok dedi hocam ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #26 Windows üzerinden Paragon partition manager ile HDD'nin bir kısımını HFS olarak biçimlendirin. O USB bellek. Ona yükleyemezsin zaten.
Windows üzerinden Paragon partition manager ile HDD'nin bir kısımını HFS olarak biçimlendirin. O USB bellek. Ona yükleyemezsin zaten.
Barun Hectopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 17 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2017 #27 claus dedi: Windows üzerinden Paragon partition manager ile HDD'nin bir kısımını HFS olarak biçimlendirin. O USB bellek. Ona yükleyemezsin zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mesajınızi görmeden sil dedim. Şu an Windows'u açamıyorum. Mac üzerinden oluşturamaz mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2017
claus dedi: Windows üzerinden Paragon partition manager ile HDD'nin bir kısımını HFS olarak biçimlendirin. O USB bellek. Ona yükleyemezsin zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mesajınızi görmeden sil dedim. Şu an Windows'u açamıyorum. Mac üzerinden oluşturamaz mıyım?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #28 Windows kurulu diski komple sildiysen en baştan Windows'u kurmalısın.
Barun Hectopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 17 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2017 #29 claus dedi: Windows kurulu diski komple sildiysen en baştan Windows'u kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. claus dedi: Windows kurulu diski komple sildiysen en baştan Windows'u kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum diskini seçip kurulumu yaptım. Şimdi Başlat kısmını geçip tekrar flash diskten başlattım. Ama hangisini seçeceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2017
claus dedi: Windows kurulu diski komple sildiysen en baştan Windows'u kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. claus dedi: Windows kurulu diski komple sildiysen en baştan Windows'u kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum diskini seçip kurulumu yaptım. Şimdi Başlat kısmını geçip tekrar flash diskten başlattım. Ama hangisini seçeceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #30 El capitian kurulu HDD'yi seçeçeksiniz.