El Capitan Clover reset sorunu

sinior

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler ama...

Laptopumda Mac OS X El Capitan'ın RAW dosyasını çalıştırdığımda Technopat'ın kurulum indeksi çıkıyor. Burada iOS logosunu seçtikten sonra sistem tekrardan başlıyor ve aynı ekrana tekrar geliyorum.

BIOS vs. hepsini söylediğiniz gibi yaptım ama sorunu hala çözemedim. Yardımcı olur musunuz ?

Nedendir anlamadim konuyu aciktan sonra 24 saat banlandim.
Oysaki her soru icin forumdan bizlere ulaşabiluorsunuz diye not düşmüssünüz...
Emeğiniz için Allah razı olsun ama bukadar cabukda engelleme neden oluyor anlamıyorum...

• Yardımcı olursanız sevinirim:
Laptopum Lenovo idealpad yoga 13

Schermdiagonaal
14 inch
Processor
Intel Core i5
RAM-geheugen
4 GB
Videokaart
Intel HD Graphics 520
Totale opslagcapaciteit
256 GB

Kurulumu gerçekleştirdim ama ne yazikki multibeasten uefi bootu kurduktan sonra restart atıyorum ve usb yi cıkartıyorum... apple logosu cıkıyor cloverden sonra ama 2 sn sonra PPC tekrardan kapanıp açılıyor.
Ne yapmam lazım ustalarım?

- intel grafik kartı deiveri birde wifi driveri gereksimi duyuyorum bu sorunu cöZdükten sonra...

24 saatir herşeyi denedim bu bootloader sorununu cöZemedim .. neolur yardım..

Tşkler

Neden uyarı cezası aldım diye düşünüyorsan son yazdığın mesaja bir bakabilirsin. Yazdığın mesajı bu yüzden düzeltmeyeceğim. Ve bunun için sana bir uyarı vermeyeceğim. Ancak bu forumda en önemli kurallardan biri Türkçe yazım ve imla kurallarına dikkat etmek.
Sistem bilgilerini kopyala yapıştır yapmadan ayrıntıları ile paylaş. Ayrıca El Capitan rehberinde ayrıntılı bir şekilde USB olmadan neler yapılacağıi nelere diikkat edilmesi gerektiğini ayrıntılı olarak paylaştım. Nedir peki bunlar? OS X'in nereye kurulu olduğu; Ayrı HDD yada Windows yanına gibi. VE bu duruma göre Clover Bootloader ayarlarının nasıl yapılacağı ile ilgili yönergeler mevcut. Hatta oda yetmez diye ayrıntılı rehberlar hazırladım.
Biraz dikkat, biraz daha sabır ve okuma ile sorunlarının üstesinden gelebilirsin.

Ustadım ben gurbetciyim, elimden gelen türkçe bu 4 tane dili hafızamda tutuyorum. Bu nasıl bir kural Allah aşkına yapmayın etmeyin, size de saygı duyuyorum tekrardan, belirtiğim gibi elimden gelen bu.

. Yardım falanda istemiyorum artık, ... sadece imovie laZımdı bana o yüZden bukadar kasıyordum

Kendi yazınıZdaki yaptığınız hatalarada dikkat etmekten kaçınmayın, keşke bende moderatör olsamda bu yüZden 24saat sizi bir engellesem . Ne hissederdiniz?

Yaptığınız hatalar:
Yapılacağıi değil yapılacağıdır
Diikat değil dikkatdır
.
Kurala bak ya türkçeniz zayıf olduğundan banlandınıZ. Ban!

Saygılar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı