El Capitan [Donanım Arşivi] Alınır mı?

5500 TL bütçem.

.

.

.

.

.

.

5560 TL gibi bir miktar tuttu çok da güçlü bir sistem oldu önerim budur. NOT RAM'lerden 2 adet olacak yani 8*2.

Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe patriot 480 GB burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com.

SSD markasını hiç duymadım bence hemen gidebilir önerim bir tane SanDisk ya da Toshiba.

Ekran kartını xfx RX 590 fatboy 8 GB GDDR5 yapsam sizce iyi olur mu? Fiyat: 5700.

Hazır sistem mi almak istiyorsunuz?

SSD markasını hiç duymadım bence hemen gidebilir önerim bir tane SanDisk ya da Toshiba.

Çok kaliteli ve kendini ispatlamış bir markadır patriot RAM'leri de vardır ayrıca Toshiba SSD'lerin sağlık sorunları var. Aynı zamanda SanDisk daha pahalıydı onun için bunu seçtim. Yani kusura bakmayın ama sizin bir markayı duymamamış olmanız o markanın kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor hem ne demişler bir ekran kartının kaliteli olması için üzerinde ejderha logosu olması gerekmez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı