El Capitan Driver Sonrası Kernel Panic Sorunu

nrdgn

Hectopat
Daha fazla  
İyi Günler bir kaç ses driver yüklemeye çalıştım. Sonrasında bilgisayarı kapatıp açtığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim. (El-cap
www.jpg
itan Hackintosh)

Yardımınız için teşekkür ederim sorun çözüldü. Bilgisayarda realtek ses kartı var acaba sesi tanıtabilir miyim? Birde cloverda windows 10 ve el capitan var. Mac-os u sorunsuz boot ediyor. Ama cloverdan windows u boot etmek istediğimde donup kalıyor. windows u açabilmek için cloverdan exit yapıyorum o şekilde boot ediyor. Bunun bir ayarı var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Evet windows ve Mac Aynı disk üzerinde. (Dell Inspron 3521) Sadece cloverdaki windows logosu ile başlattığım zaman windows logosu geliyor ve daire bir kez dönmeden sistem donuyor. ama clover dan ezit a bastığım zaman bilgisayarın kendi boot menusu geliyor ve HDD sectiğim zaman windows açılıyor. Tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı