Merhabalar 1 gündür üstünde uğraş verdiğim DSDT dosyasını MaciASL programı ile ilk açtığımda bazı hatalarla karşılaştım. Yamalar yaptıktan sonra kimi hatalar düzelsede belli çaplı hatalar dosyanın ilk açılışından itibaren devam ediyor, dosyayı yamalayıp kayıt edebilmem için hataların olmaması gerekiyor ama ben başaramadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Rehberi denedim bazı yamalar yazıyordu onları yaptım bu hataları aldım
Sizin benim sistemime uygun yamalama imkanınız var mı, artık sağlıklı düşünemiyorum araştırmalarıma rağmen sorunları çözemedim. Rehberleri uyguladım özellikle batary ve Brightness Fix kısımlarında hatalar alıyorum hataları düzelttikçe yenileri çıkıyor yada hiç düzelmiyor. Programcılıkla aram ancak buradaki videoları izleyip aynısını yapmak kadar lütfen yardımcı olun. @montezuma
Recep abi DSDT yamalamak ile uğraştım hataları düzeltemiyorum, dsdt yamalayıp gönderme imkanınız var mı ? @Recep Baltaş
O rehberler içnde "bazı yamalar" denersen zaten sonuç alamazsın. Rehberlerimiz ile bir çok kişi başarılı bir şekilde DSDT dosyalarını düzenliyor. Tavsiyem rehberleri dikkatlice incele, oku sonra uygula.
Ekran parlaklığı sorununu çözdüm geriye harici ekran kartı kapamak, güç tasarruf modu, pil göstergesi ve touchpad kaldı. Yardımlarınız için teşekkürler
Merhaba pil sorununu kısmen aşabildim. Ekrana pil simgesi geldi ama sürekli %0 gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim @montezuma