El Capitan DSDT Hatalarını Düzeltme

doktoradayi11

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 1 gündür üstünde uğraş verdiğim DSDT dosyasını MaciASL programı ile ilk açtığımda bazı hatalarla karşılaştım. Yamalar yaptıktan sonra kimi hatalar düzelsede belli çaplı hatalar dosyanın ilk açılışından itibaren devam ediyor, dosyayı yamalayıp kayıt edebilmem için hataların olmaması gerekiyor ama ben başaramadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

DSDT Dosyası : https://drive.google.com/open?id=0BxIEw4C8kcDneklyQm5XX2dmRkU

Yapacağım yamalar; pil, enerji tasarruf modu, ekran parlaklığı(hd520), harici ekran kartı kapatma, laptopu kapatınca kendiliğinden açılması, uyku problemi, touchpad

Sistemim : Asus K555U , İ5 6200U , İntel HD520, Nvidia 940M, 12 GB RAM

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.4

@montezuma

Son düzenleme:
Son gönderdiğiniz dosyayı açtım açtığımda hata yoktu,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki yamayı denedim hatalar almaya başladım. Yapacağım yamalar: pil, ekran parlaklığı(hd520), harici ekran kartı kapatma, uyku problemi, touchpad gibi yamalardı

Brightness Fix yaması yapınca resimdeki hatayı alıyorum internette araştırdım bulamadım. Nasıl çözülecek

Sizin yukarıda belirttiğim sorunları yamalayıp yollama şansınız var mı çünkü ben ne türlü yama yapsam yeni bir hata çıkıyor. @montezuma

Dosya Ekleri

• 12 Eyl 2016 11-25-22.png
    220,4 KB · Görüntüleme: 221
Rehberi denedim bazı yamalar yazıyordu onları yaptım bu hataları aldım

Sizin benim sistemime uygun yamalama imkanınız var mı, artık sağlıklı düşünemiyorum araştırmalarıma rağmen sorunları çözemedim. Rehberleri uyguladım özellikle batary ve Brightness Fix kısımlarında hatalar alıyorum hataları düzelttikçe yenileri çıkıyor yada hiç düzelmiyor. Programcılıkla aram ancak buradaki videoları izleyip aynısını yapmak kadar lütfen yardımcı olun. @montezuma

Recep abi DSDT yamalamak ile uğraştım hataları düzeltemiyorum, dsdt yamalayıp gönderme imkanınız var mı ? @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• image.png
    65,5 KB · Görüntüleme: 74
Rehberi denedim bazı yamalar yazıyordu onları yaptım bu hataları aldım
O rehberler içnde "bazı yamalar" denersen zaten sonuç alamazsın. Rehberlerimiz ile bir çok kişi başarılı bir şekilde DSDT dosyalarını düzenliyor. Tavsiyem rehberleri dikkatlice incele, oku sonra uygula.

Ekran parlaklığı sorununu çözdüm geriye harici ekran kartı kapamak, güç tasarruf modu, pil göstergesi ve touchpad kaldı. Yardımlarınız için teşekkürler

Merhaba pil sorununu kısmen aşabildim. Ekrana pil simgesi geldi ama sürekli %0 gösteriyor. Bunu nasıl düzeltirim @montezuma

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2016-09-13 17.00.40.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…