efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 El Capitan kurmaya çalışıyorum ama bir türlü sistemime uygun Config bulamadım. Hatalar aşağıda ki metinde mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri opencore-2021-12-05-202122.txt 256 KB · Görüntüleme: 146
El Capitan kurmaya çalışıyorum ama bir türlü sistemime uygun Config bulamadım. Hatalar aşağıda ki metinde mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Aralık 2021 #21 efmsubal dedi: Yok hocam, siz kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi. Bu sefer de böyle bir hata verdi hocam: Genişletmek için tıkla... https://github.com/acidanthera/CPUFriend/releases/download/1.2.4/CPUFriend-1.2.4-RELEASE.zip Bunu indirip CPUFriend.kext'i OC/Kexts klasörüne atın. Artı 0 Eksi
efmsubal dedi: Yok hocam, siz kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi. Bu sefer de böyle bir hata verdi hocam: Genişletmek için tıkla... https://github.com/acidanthera/CPUFriend/releases/download/1.2.4/CPUFriend-1.2.4-RELEASE.zip Bunu indirip CPUFriend.kext'i OC/Kexts klasörüne atın.
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #22 e.n.e.s dedi: https://github.com/acidanthera/CPUFriend/releases/download/1.2.4/CPUFriend-1.2.4-RELEASE.zip Bunu indirip CPUFriend.kext'i OC/Kexts klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. efmsubal dedi: Deniyorum hocam Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle bir hata verdi: Dosya Ekleri image.jpg 141,4 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: https://github.com/acidanthera/CPUFriend/releases/download/1.2.4/CPUFriend-1.2.4-RELEASE.zip Bunu indirip CPUFriend.kext'i OC/Kexts klasörüne atın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. efmsubal dedi: Deniyorum hocam Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle bir hata verdi:
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Aralık 2021 #23 efmsubal dedi: Deniyorum hocam. Şimdi de böyle bir hata verdi: Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam CPUFriend.kext'i silin ve bu config ile deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
efmsubal dedi: Deniyorum hocam. Şimdi de böyle bir hata verdi: Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam CPUFriend.kext'i silin ve bu config ile deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #24 e.n.e.s dedi: Tamamdır hocam CPUFriend.kext'i silin ve bu config ile deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. e.n.e.s dedi: Tamamdır hocam CPUFriend.kext'i silin ve bu config ile deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yine benzer bir hata hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Tamamdır hocam CPUFriend.kext'i silin ve bu config ile deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. e.n.e.s dedi: Tamamdır hocam CPUFriend.kext'i silin ve bu config ile deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yine benzer bir hata hocam.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Aralık 2021 #25 efmsubal dedi: Deniyorum hemen. Yine benzer bir hata hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sefer ne diyor? Artı 0 Eksi
efmsubal dedi: Deniyorum hemen. Yine benzer bir hata hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sefer ne diyor?
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #26 efmsubal dedi: Deniyorum hemen. Yine benzer bir hata hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sefer Bluetooth'la alakalı bir kext için hata verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
efmsubal dedi: Deniyorum hemen. Yine benzer bir hata hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sefer Bluetooth'la alakalı bir kext için hata verdi.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Aralık 2021 #27 efmsubal dedi: Bu sefer Bluetooth'la alakalı bir kext için hata verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Kexts klasörünüzü fotoğraf olarak atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
efmsubal dedi: Bu sefer Bluetooth'la alakalı bir kext için hata verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Kexts klasörünüzü fotoğraf olarak atabilir misiniz?
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #28 e.n.e.s dedi: Hocam Kexts klasörünüzü fotoğraf olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-12-05 222026.png 18,4 KB · Görüntüleme: 64 Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Aralık 2021 #29 Buyurun hocam. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #30 e.n.e.s dedi: Buyurun hocam. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Buyurun hocam. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.