Başarılı Kurulum El Capitan⎪HP Pavilion Intel Q8300 GT630

BIOS ayarların nedir? Ayrıca monitor portlarını değiştirerek dene.
çalıştığım için anca bugün deneme fırsatı buldum, el capitandan vazgeçtim, yosemite 10.10.5 usb oluşturdum. dvi da takılıydı önce ki denediğim, bugünse vga girişine takıp denedim yine kuruluma geçerken siyah ekrana attı, şöyle bişey denedim bende: inject nvidia yı + yapıp boot args kısmına; npci=0x3000 PciRoot=1 yazdım bu sefer kuruluma geçtim bu sefer oldu. ama kurulum bittikten sonra kurduğum hdd e hiç birşey işaretlemeden girmek istedim girmedi yine siyah ekrana attı. bende tekrar inject nvidia yı + yapıp boot args kısmına; npci=0x3000 PciRoot=1 yazdım kurduğum harddiske girdim ad soyad adres vs kısımları doldurduktan sonra masasüstüne gelebildim. sürekli inject nvidia yı + yapmadan ve boot args kısmına; npci=0x3000 PciRoot=1 yazmadan direk masaüstüne nasıl geçerim? kod veya bi yaması falan var mı bunun? bi de ekran kartını 1 gb görüyo altta resimleri ekledim.

Hdmi dan bagladim oldu. Saol montezuma

Dosya Ekleri

• IMG_0345.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 279
  • IMG_0346.jpg
    823 KB · Görüntüleme: 229

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…