Cevabınız için teşekkür ederim, kurulum yapmak istediyim 500GB SATA HDD.
Extrenal olarak USB ile bir bilgisayara takarak normal şekilde NTFS olarak biçimlendirdim.
Sonrasında yeniden yerine takarak üzerine kurulum yapmak için, USB Belleğimide biçimlendirip yeniden Rehberdeki programla .raw dosyası ile imajı yeniden hazırladım. Gerekli adımlardan sonra Disk Utility'i açarak Genişletilmiş günlüklü olarak biçimlendirdim. Malesef hala aynı sorunu yaşamaktayım. Sizce Flash Diskimden kaynaklanıyor ola bilirmiʔ
Merhabalar, sorunun Disklerden değilde BİOS-da Tarih ayarlarının güncel olmadığından kaynaklandığını fark etdim. Düzenleme yaptıktan sonra kurulum yinede normal şekilde gerçekleşiyor.
Fakat Verbose olmayan modda kurulum yapınca ekran normal şekilde açılıyor verbose modunda yapınca 4 ekran çıkıyor. Şimdi diyelim ki ben bunu verbose olmayan modda kurulum yaptım (bu arada verbose olmayan modla kurulum yapıp yeniden USB ile boot yaptığımda elma logosu paramparça şeklinde çıkıyor)
USB olmadan Boot yapınca hatalar çıkıyor, hangi kodla başlatırsam sorunu aşa bilirim acaba?
Şimdiden teşekkür ederim..