El Capitan Missing Bluetooth Controller Transport Hatası

Eray Ünal

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle Vmware ile Mac kurulumunu yaptım ve oradan El Capitan'ı indirip Unibeast ile Usb belleğe yazdırdım. Daha öncesinde bu şekilde Yosemiteyi kurmuştum ama şimdi Missing Bluetooth Controller Transport Hatası aldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradaki gibi -s komutuyla başlattım fakat daha sonra ne yapacağımı bilemedim.

Bu arada sistem özelliklerim:
Foxconn H55MXV Anakart
i3 540 İşlemci
3 GB Ram
Nvidia GTX 560 SE Ekran Kartı

Bunlarda denediğim komutlar:
-x
-v
GraphicsEnabler=Yes
PCIRootUID=1
ncpi=0x3000 / ncpi=0x2000

BIOS ayarlarının OS X için doğru ayarlandığından emin ol. BIOS graphics' de PCI seçip dene.
Clover Boot Menü / Options/ Graphics / Inject Intel işaretli ise bunu kaldır.
Clover Boot Menü/ Options/ Graphics / INject NVIDIA işaretle
Clover Boot Menü/ Options/ Graphics / Inject EDID işaretli ise bunu kaldır.
Clover Boot Menü/ Options / Boot Args satırından nv_disable=1 komutunu sil.

Eski bir bilgisayar olduğu için SATA, VT-D ve EHCI Hand-off ayarları bulunuyor Biosta ve bunlar ayarlı. Clover'da ise İnject Nvidia işaretli değildi onu işaretledim ve Boot Args'ta nv_disable=1 komutu zaten yok. Ayarlar bu şekilde denedim ve sonuç yine aynı Birtek Bios Graphics PCI sonradan gördüm onu denemedim onlan alakası olabilir mi yada başka bir çözümümü var ?

Onunla dene. Monitor bağlantı portlarını değiştirp dene. USB 2.0 portundan kurulum yapmaya çalış. Bizim imaj dosyalarını kullan. Yada Yosemite dene. Son olarak boot args şu komutları gir. -v -f -x PCIRootUID=1 npci=0x2000 dart=0

En son bu dediklerinizle deneyeceğim olmazsa Yosemiteyi nereden bulabilirim çünkü Unibeast ile hazırladım kurulumu App Store'dan en güncel olan sürüm indiriliyor diye biliyorum. Birde bu hata'nın sebebi nedir ?

Yosemite Apple Store ğzerinden indirebilirsin. EKran kartı ile ilgli bir hata. En son kartı söküp kurulum yapmayı deneyebilirsin.
Eğer kurulmazsa bu şekilde yapacağım ama anlamadığım konu Yosemite kurulmuşken El Capitan neden kurulamıyor ?

İkisi farklı sistemler.
Bios Graphics'te [PGE/PCI] iken [PCI/PGE] yaptım ve verdiğiniz komutlarla denedim malesef sonuç aynı USB 3.0 portum zaten olmadığı için USB 2.0 kullanıyorum. Bir de Unibeast'te EFI kurulumu seçtim UEFI kurulumu mu seçmeliydim ve başka ne deneyebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…