E Eray Ünal Megapat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 222 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #11 montezuma dedi: Kartını söküp dene. Genişletmek için tıkla... Şayet kurabilirsem nasıl olucak kartı tekrar taktığımızda çalışacak mı ? Kartı söküp denedim hatayı yine verdi ama beyaz ekran gelip kaldı öyle. Eray Ünal dedi: Şayet kurabilirsem nasıl olucak kartı tekrar taktığımızda çalışacak mı ? Genişletmek için tıkla... Eray Ünal dedi: Şayet kurabilirsem nasıl olucak kartı tekrar taktığımızda çalışacak mı ? Kartı söküp denedim hatayı yine verdi ama beyaz ekran gelip kaldı öyle. Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ekran kartlıda ekran kartsızda denedim neden böyle oldu arkadaşlar?
montezuma dedi: Kartını söküp dene. Genişletmek için tıkla... Şayet kurabilirsem nasıl olucak kartı tekrar taktığımızda çalışacak mı ? Kartı söküp denedim hatayı yine verdi ama beyaz ekran gelip kaldı öyle. Eray Ünal dedi: Şayet kurabilirsem nasıl olucak kartı tekrar taktığımızda çalışacak mı ? Genişletmek için tıkla... Eray Ünal dedi: Şayet kurabilirsem nasıl olucak kartı tekrar taktığımızda çalışacak mı ? Kartı söküp denedim hatayı yine verdi ama beyaz ekran gelip kaldı öyle. Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayar açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ekran kartlıda ekran kartsızda denedim neden böyle oldu arkadaşlar?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #12 Kartın söktüysen, Clover graphics içinden inject NVIDIA işaretini kaldırıp dene.