Kanka benim attığımı bir gözden geçir kendim kullandığım için içindekinleri biliyorum herhangi bir sorun yok sadece kasa ve SSD'yi kullanmıyorum. Onlarıda araştırmadan seçtim kasanın yorumları yinede güzel diyor kasanın hava akışı iyiyse gerisi okeydir (statik enerjiden bahsetmiycem artık statik enerji diye birşey yok diye biliyorum kasalarda) sadece M.2 ye ve biraz daha kasa bakmanı söyleyebilirim onun dışında ekran kartı anakart bir gamer için yeteri kadar iyi bu arada işlemcini Ryzen 5 3500X yapabilirsin 300 TL gibi bir fark olur diye düşünüyorum.
Kanka benim attığımı bir gözden geçir kendim kullandığım için içindekinleri biliyorum herhangi bir sorun yok sadece kasa ve SSD'yi kullanmıyorum. Onları da araştırmadan seçtim kasanın yorumları yine de güzel diyor kasanın hava akışı iyiyse gerisi okeydir (statik enerjiden bahsetmiycem artık statik enerji diye bir şey yok diye biliyorum kasalarda) sadece M.2'ye ve biraz daha kasa bakmanı söyleyebilirim onun dışında ekran kartı anakart bir gamer için yeteri kadar iyi bu arada işlemcini Ryzen 5 3500X yapabilirsin 300 TL gibi bir fark olur diye düşünüyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sapphire Pulse RX 5600 XT 11296-01-20G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital Blue WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@ÇağanM
Dostum mümkünse sistem önerisi yapma. 8 GB RAM, Rampage PSU, Çöp bir kasa, James Donkey SSD, mosfet soğutucuları olmayan anakart. Mümkünse Bilgisayar toplama bölümünden uzaklaş. Bende sistem önerisi yapacaktım ama gereken öneriyi @f3turan yapmış.