H huseyin78 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2012 Mesajlar 3 6 Nisan 2016 #1 OS X El Capitan üzerine, OS X 9 ve 10.4 nasıl kurabilirim? Bu sistemleri kurup, içindeki programları çalıştırmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardım edebilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2016
OS X El Capitan üzerine, OS X 9 ve 10.4 nasıl kurabilirim? Bu sistemleri kurup, içindeki programları çalıştırmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardım edebilirseniz sevinirim.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #2 SheepSaver ile deneyebilirsin: The Official SheepShaver Home Page Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SheepSaver ile deneyebilirsin: The Official SheepShaver Home Page Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et