N namevs Hectopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #1 Unetbooting ile flash belleğe ISO yazdırdıktan sonra her zamanki gibi, BIOS'u default ayar ile sıfırladım. Daha sonra ise format atmaya kalktığımda resimdeki gördüğünüz hatayı aldım. 2 farklı flash bellek ile aynı hatayı aldım. Flash Bellek bilgileri; Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2016
Unetbooting ile flash belleğe ISO yazdırdıktan sonra her zamanki gibi, BIOS'u default ayar ile sıfırladım. Daha sonra ise format atmaya kalktığımda resimdeki gördüğünüz hatayı aldım. 2 farklı flash bellek ile aynı hatayı aldım. Flash Bellek bilgileri;
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anticor Megapat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 393 Makaleler 3 Yer Hatay Daha fazla Meslek UI/UX Designer 20 Eylül 2016 #3 Komple sil HDD'yi.
N namevs Hectopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2016 #4 montezuma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum menüsü gelmediği için o işlemi yapamıyorum. Mavi resimde kalıyor.
montezuma dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum menüsü gelmediği için o işlemi yapamıyorum. Mavi resimde kalıyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2016 #5 @anticor dediği gibi HDD'yi silip temiz kurulum yap.
N namevs Hectopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2016 #6 USB'de format yüklü, peki HDD nasıl silicem bilmiyorum. El Capitan şuan sistem. montezuma dedi: @anticor dediği gibi HDD'yi silip temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla...
USB'de format yüklü, peki HDD nasıl silicem bilmiyorum. El Capitan şuan sistem. montezuma dedi: @anticor dediği gibi HDD'yi silip temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2016 #7 El Capitan kurulum USB'si ile başlatıp HDD'yi formatlamayı deneyebilirsin.