A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #11 takımelbiselimaymun dedi: rampage zaten Genişletmek için tıkla... Isınmadığına eminmisiniz. Bendede var çünkü rampage geçen elimi terletti sıcaktan.
takımelbiselimaymun dedi: rampage zaten Genişletmek için tıkla... Isınmadığına eminmisiniz. Bendede var çünkü rampage geçen elimi terletti sıcaktan.
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #12 Loyalty571 dedi: Sıcaklık arttıkça cihazların stabilliği azalır. Yapısına uygun değil. Genişletmek için tıkla... sadece 32 derece yada 30 derece olsa bence bir sorun olmaz sadece mousenin dış taraflarında olsa yeterli sadece güç tüketimi artar o kadar ve ağırlaşır androidmal dedi: Isınmadığına emin misiniz? Bende de var çünkü Rampage geçen elini terletti sıcaktan. Genişletmek için tıkla... Sgm X7 kullanıyorum hiç ısı sorunu almadım ama önermem kötü ama sgm X7 Pro alınır bayağı güzel.
Loyalty571 dedi: Sıcaklık arttıkça cihazların stabilliği azalır. Yapısına uygun değil. Genişletmek için tıkla... sadece 32 derece yada 30 derece olsa bence bir sorun olmaz sadece mousenin dış taraflarında olsa yeterli sadece güç tüketimi artar o kadar ve ağırlaşır androidmal dedi: Isınmadığına emin misiniz? Bende de var çünkü Rampage geçen elini terletti sıcaktan. Genişletmek için tıkla... Sgm X7 kullanıyorum hiç ısı sorunu almadım ama önermem kötü ama sgm X7 Pro alınır bayağı güzel.