Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 Küçüklükten beri el işlerine ilgim var ve çok güzel şeyler yapıyorum. Sizce bunu nasıl degerlendirebilirim? Lise son sınıfım. Hangi bölümü okumalıyım? Yardım edebilecek birisi var mı? Son düzenleme: 23 Mart 2024
Küçüklükten beri el işlerine ilgim var ve çok güzel şeyler yapıyorum. Sizce bunu nasıl degerlendirebilirim? Lise son sınıfım. Hangi bölümü okumalıyım? Yardım edebilecek birisi var mı?
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.194 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2024 #2 Bölüm tavsiyesi veremem ama maket ev yapıp satabilirsin. Ahşap kuş kafesi yapıp satabilirsin. Ufak heykelcikler yapıp satabilirsin.
Bölüm tavsiyesi veremem ama maket ev yapıp satabilirsin. Ahşap kuş kafesi yapıp satabilirsin. Ufak heykelcikler yapıp satabilirsin.
Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #3 Travis_Bickle dedi: Bölüm tavsiyesi veremem ama maket ev yapıp satabilirsin. Ahşap kuş kafesi yapıp satabilirsin. Ufak heykelcikler yapıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana sabit gelir lazım senin dediğinde güzel ama dediğim gibi sabit gelir.
Travis_Bickle dedi: Bölüm tavsiyesi veremem ama maket ev yapıp satabilirsin. Ahşap kuş kafesi yapıp satabilirsin. Ufak heykelcikler yapıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana sabit gelir lazım senin dediğinde güzel ama dediğim gibi sabit gelir.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.237 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #4 Yaptıklarından biraz örnekler atar mısın merak ettim.
Altın_Vizörlü_Adam Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #5 EdoMinato dedi: Yaptıklarından biraz örnekler atar mısın merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yaptığım çoğu şeyi dağıttım hediye olarak ama birkaç şey duruyor.
EdoMinato dedi: Yaptıklarından biraz örnekler atar mısın merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yaptığım çoğu şeyi dağıttım hediye olarak ama birkaç şey duruyor.