El konsolu önerisi

bktech2021

Decapat
Yer
Bodrum, Gümbet
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi el konsolu arıyorum. Android falan fark etmez. Oyun oynamak için sadece. Çok pahalı olmasın yeter.

Başlıkta belirttiğim gibi el konsolu arıyorum. Android falan fark etmez. Oyun oynamak için sadece. Çok pahalı olmasın yeter.
Steam Deck, Nintendo Switch Lite.

Deck ne zaman türkeyeye gelecek haber var mı? Ben yakın zamanda alacağım.
Steam Deck galiba Türkiye'den alınmıyor. (This item is not available for reservation in your country)
Zaten daha satılmıyordu. Belki gelir çıktığı zaman. 2021 Kasım ya da Aralık diye okumuştum ben.
Deck ne zaman türkeyeye gelecek haber var mı? Ben yakın zamanda alacağım.
Ön siparişe açılmış.

Steam Deck galiba Türkiye'den alınmıyor. (This item is not available for reservation in your country)
Zaten daha satılmıyordu. Belki gelir çıktığı zaman. 2021 Kasım ya da Aralık diye okumuştum ben.
Hocam Lite'da ne gibi oyunlar var? Bana biraz kısıtlı geldi kütüphane.

Hocam Lite'da ne gibi oyunlar var? Bana biraz kısıtlı geldi kütüphane.
Nintendo oyunları kaliteli olmuyor. Ayrıca bölgesel fiyatlandırma da yok çok pahalıya geliyor.
Bende normal versiyonu var. Oyunlara kendisinden fazla para verdim, hiç biri de memnun etmedi. Bence Steam Deck'i bekleyin veya hiç almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…