El konulan arsalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Paronim

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Hocam devletin ve devlet destekli şirketlerin (ör: Sinpaş) insanların arsalarına el koymaları hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Yıllar önce babamın bir arsasını Sinpaş "mahkeme kararıyla" el koymuştu. Üstüne adamlar onlarca bina diktiler bize de yanlış hatırlamıyorsam 2 tane daire verdiler. Şimdi de Aydos dağının başındaki ormana sıfır arsanın bir bölümüne el koyuyorlar. Neymiş efendim yol genişleteceklermiş. Bakın arkadaşlar Göztepe Kadıköy falan demiyorum Allah'ın Aydos dağının başındaki bir yol ya. Az da almamışlar bayağı derinlik olarak 5 küsur metre arazinin boylu boyunca alıyorlar. D100 mü inşa ediyorsun mübarek? Neyse hocam sizin yaşadığınız sıkıntılar ve düşünceleriniz nelerdir?

Nasıl el koydu ne gerekçesiyle?

Son düzenleme:
Birini dedim zaten dağın başındaki yolu büyüteceklermiş diğeri de değişik bişey ben de tam hatırlamıyorum inanılmaz saçma bir sebepti.

Hocam siyah alan şuandaki arazimiz turuncu kısım el konulan yer bahsettiğim yol da orada görüyorsunuz işte.

Son düzenleme:
Yanlız Yol genişletme için harbiden tek engel bu tarafda sizin arsa görünüyor. Bu arada yol yapacağız deyip değerin de veya biraz altında zorla satmanızı istedi devlet değil mi? Orayı yazmamışsın.

Yanlız Yol genişletme için harbiden tek engel bu tarafda sizin arsa görünüyor. Bu arada yol yapacağız deyip değerin de veya biraz altında zorla satmanızı istedi devlet değil mi? Orayı yazmamışsın.
Para falan yok kağıt yapıştırmışlar "Bilmemne çalışmasına engel olan duvarınızı kaldırın" diye.

Para falan yok kağıt yapıştırmışlar "bilmemne çalışmasına engel olan duvarınızı kaldırın" diye.

O neymiş öyle. Bizim köyde bir arsanın oradan yol geçecek yıllardır güya. Ama eğer yapılırsa devlet zorunlu satın alacak yani parasını verip yol için alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…