El şakası yapan bir çocuğa ne yapabilirim?

skeerr

Picopat
Daha fazla  
Merhaba sınıfımda el şakası yapan bir çocuk var, bana bir el şakası yaptığında ve bende ona aynısını yaptığımdada sinirleniyor bir türlü kurtulamadım çocuktan. Var mı tavsiyeniz?

Merhaba sınıfımda el şakası yapan bir çocuk var, bana bir el şakası yaptığında ve bende ona aynısını yaptığımdada sinirleniyor bir türlü kurtulamadım çocuktan. Var mı tavsiyeniz?
Şikayet edebilirsin.

Şaplakla düzelir.

Denendi olmadı.
[/QUOTE]
Kardeşim şaplaklayabildiğine göre ondan daha iri veya daha iyi savunuyorsun o her yaptığında sen şaplaklamaya devam et.

Denendi olmadı.
Kardeşim şaplaklayabildiğine göre ondan daha iri veya daha iyi savunuyorsun o her yaptığında sen şaplaklamaya devam et.
[/QUOTE]
tam tersi hocam o benden daha iri ve şaplaklamak tekme veya baya bi ileriye itmek şaplaklama olarak sayılıyosa şaplaklıyorum ve ben böyle durumlara girmek direk hiç istemiyorum yalnız bırakılmak istiyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…