Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Serçe parmağımı vurdum bir yere yanlışlıkla hareket ettirdikçe ağrıyor yukarı hareket etmiyor acil yardım en kötü hastaneye gideceğim.
Serçe parmağımı vurdum bir yere yanlışlıkla hareket ettirdikçe ağrıyor yukarı hareket etmiyor acil yardım en kötü hastaneye gideceğim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.104 Makaleler 18 Çözümler 468 Yer Valisiz Vilayet! 2 Mart 2022 #2 Doktora baştan gitmen gerekirdi. Geçmiş olsun.
Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Doktora baştan gitmen gerekirdi. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Üzerinden 1 saat geçti hala ağrıyor ne yapayım.
KojiroHyuga04 dedi: Doktora baştan gitmen gerekirdi. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Üzerinden 1 saat geçti hala ağrıyor ne yapayım.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 2 Mart 2022 #4 Vorpee dedi: Üzerinden 1 saat geçti hala ağrıyor ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Hastane veya sağlık ocağına git.
Vorpee dedi: Üzerinden 1 saat geçti hala ağrıyor ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Hastane veya sağlık ocağına git.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.104 Makaleler 18 Çözümler 468 Yer Valisiz Vilayet! 2 Mart 2022 #5 Kardeşim Allah aşkına, doktora gitmen gerekirken niye soruyorsun ne yapmalıyım diye? Belki parmağını kırdın? Hızlı bir şekilde bir sağlık ocağına ya da doktora git, lütfen.
Kardeşim Allah aşkına, doktora gitmen gerekirken niye soruyorsun ne yapmalıyım diye? Belki parmağını kırdın? Hızlı bir şekilde bir sağlık ocağına ya da doktora git, lütfen.