enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 25 Aralık 2021 #11 Benim de titriyor ama umurumda değil.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Aralık 2021 #12 Bu 5 yıl içinde muhakkak gitmiş olduğun bir doktorun koyduğu teşhise güvenmiyorsan başka bir doktora gitmek yapabileceğin en iyi şey.
Bu 5 yıl içinde muhakkak gitmiş olduğun bir doktorun koyduğu teşhise güvenmiyorsan başka bir doktora gitmek yapabileceğin en iyi şey.
S senshi.jpp Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 594 Çözümler 1 25 Aralık 2021 #13 parkinson - Google'da Ara
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #14 senshi.jpp dedi: parkinson - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim 8-13 yaşında parkinson olacak. İnanarak mı attın bunu?
senshi.jpp dedi: parkinson - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim 8-13 yaşında parkinson olacak. İnanarak mı attın bunu?
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2021 #15 senshi.jpp dedi: parkinson - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Ne alaka acv dedi: Bu 5 yıl içinde muhakkak gitmiş olduğun bir doktorun koyduğu teşhise güvenmiyorsan başka bir doktora gitmek yapabileceğin en iyi şey. Genişletmek için tıkla... Gittim ancak bekle diyor. 5 yıl içince baya azaldı ancak daha hızlı durmaz mı? Egzersizi falan var mı?
senshi.jpp dedi: parkinson - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Ne alaka acv dedi: Bu 5 yıl içinde muhakkak gitmiş olduğun bir doktorun koyduğu teşhise güvenmiyorsan başka bir doktora gitmek yapabileceğin en iyi şey. Genişletmek için tıkla... Gittim ancak bekle diyor. 5 yıl içince baya azaldı ancak daha hızlı durmaz mı? Egzersizi falan var mı?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Aralık 2021 #16 milas1923 dedi: Gittim ancak bekle diyor. 5 yıl içince baya azaldı ancak daha hızlı durmaz mı? Egzersizi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Beklemenin yanında başka bir doktora daha görünebilirsin dediğim gibi. Tek bir doktorun fikrine güvenmenin hata olduğu pek çok durumla karşılaştım.
milas1923 dedi: Gittim ancak bekle diyor. 5 yıl içince baya azaldı ancak daha hızlı durmaz mı? Egzersizi falan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Beklemenin yanında başka bir doktora daha görünebilirsin dediğim gibi. Tek bir doktorun fikrine güvenmenin hata olduğu pek çok durumla karşılaştım.