El ve vücut titremesi için ne yapılmalı?

Diamant

Decipat
Mesela arkadaşımla konuşuyorum, konuşurken elim titriyor. Rahatlıkla kaldırabileceğim bir ağırlığı kaldırırken elim titriyor. Dışarıda bir yerde otururken vücudum titriyor. Gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Ayrıca yıllardır böyle. Hadi utangaçlıktan diyeceğim ama titrediği zamanlar utanmıyorum da. Vücudumu kontrol edemiyorum istemsizce titriyor. Özellikle ellerim. Doktor ile çözülebilir mi? Hangi bölüme gitmem lazım?

Nörolojik bir durum olabilir, en yakın zamanda nörolojik polikinliğine başvurmalısınız.

Nörolojik bir durum olabilir, en yakın zamanda nörolojik polikinliğine başvurmalısınız.
Tamamdır hocam sağolun. Umarım bir tedavisi vardır randevu alacağım. Yaygın bir durum mu bilmiyorum ama çok keyfimi kaçırıyor bu şey.

Tamamdır hocam sağ olun. Umarım bir tedavisi vardır randevu alacağım. Yaygın bir durum mu bilmiyorum ama çok keyfimi kaçırıyor bu şey.

Yaygın bir durum olduğunu zannetmiyorum hocam, arkadaşında dediği gibi nörolojik bir durum olabilir. Psikolojikte olabilir fakat bana da nörolojik geliyor. En yakın zamanda bir doktora başvurmanız çok iyi olacaktır sizin için. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…