El yapımı direksiyon setinden mouse ayarlarını tersine çevirme

SalaTa32

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle belirtmek isterim ki Türkiye de yaşıyorum bu yüzden kendime direksiyon seti alacak param olmadığı için el yapımı direksiyon seti yaptım. Fakat ETS 2 oynamak için oyuna girdiğimde direksiyonu çeviridiğimde tam tersi yönüne çevriliyor oyun içince sakasa mouse programını indirdim fakat oyuna girdiğimde hiçbir şey olmuyor oyun içinceki fareyi ters çevir ayarını da denedim işe yaramıyor. Bunu nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Aradan 1 ay geçmiş yeni fark ediyorum. Demek istediğim şey şu, fare zeminin hareketine göre yönünü anlar. Yani sen fareyi sağa götürdüğünde altındaki sensör "zemin sola gidiyor demek ki ben sağa gidiyorum" mantığıyla çalışıyor. Bu bağlamda faren arka tarafa bakıyorsa ters çalışır, fareyi kendine dönük şekilde sabitlemen gerek. Şu anki yönünü a noktasından b noktasına bakıyor şeklinde varsayarsan b noktasından a noktasına bakar şeklinde değiştirmen gerekiyor yani. Umarım geç kalmamışımdır, iyi sosyaller :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı