A atakancicekdag Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 27 20 Aralık 2014 #1 El yapımı laptop soğutucusu yapmayı düşünüyorum. Merkeze Air Serisi AF140 QUIET EDITION 140MM FAN - Vatan Bilgisayar bu fanı yanına da bir tane bunu Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar düşünüyorum. Soğutma konusunda performans alabilir miyim?
El yapımı laptop soğutucusu yapmayı düşünüyorum. Merkeze Air Serisi AF140 QUIET EDITION 140MM FAN - Vatan Bilgisayar bu fanı yanına da bir tane bunu Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar düşünüyorum. Soğutma konusunda performans alabilir miyim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Aralık 2014 #2 Fanları nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz ? En iyisi fabrika yapımı bir soğutucu alın siz.
A atakancicekdag Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 27 21 Aralık 2014 #3 MF dedi: Fanları nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz ? En iyisi fabrika yapımı bir soğutucu alın siz. Genişletmek için tıkla... Fanları adaptörle çalıştıracağım. Paralel bağlamayı düşünüyorum lisedeki temel elektronik dersinden kalan bilgilerimle
MF dedi: Fanları nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz ? En iyisi fabrika yapımı bir soğutucu alın siz. Genişletmek için tıkla... Fanları adaptörle çalıştıracağım. Paralel bağlamayı düşünüyorum lisedeki temel elektronik dersinden kalan bilgilerimle
Hanzo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2015 #4 atakancicekdag dedi: Fanları adaptörle çalıştıracağım. Paralel bağlamayı düşünüyorum lisedeki temel elektronik dersinden kalan bilgilerimle Genişletmek için tıkla... Hocam çok özür dilerim forumda gezerken gördüm ve eski bir konuyu gün yüzüne çıkartıyoruz biliyorum ama bende Casper Laptop var soğutması berbat. Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ? Mümkünse son halinin resmini de atarsanız sevinirim
atakancicekdag dedi: Fanları adaptörle çalıştıracağım. Paralel bağlamayı düşünüyorum lisedeki temel elektronik dersinden kalan bilgilerimle Genişletmek için tıkla... Hocam çok özür dilerim forumda gezerken gördüm ve eski bir konuyu gün yüzüne çıkartıyoruz biliyorum ama bende Casper Laptop var soğutması berbat. Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ? Mümkünse son halinin resmini de atarsanız sevinirim