El yayı alınır mı?

@Foxerium Şu an vücut ağırlığıyla mı kas yapmak daha iyi olur yoksa dumbell ile mi? Şınav çekemiyorum ama mekik 30 * 4 çekebiliyorum. Ayrıca önerdiğin bir program var mı? Ayrıca spor salonunu babama sorayım haftada 2 gün dershaneye gitmiyorum o günlerde salona gidebilirim.

Barfiks şınav mekik yapabilirsin vücut ağırlığınla. Kas büyütüp hipertrofiden ziyade daha çok mevcut kasını parçalar vücut ağırlığınla yapacağın egzersizler. Hayal ettiğin görüntü olmaz, kalistenik çalışanlar var vücut ağırlığıyla. Bu tarz egzersizleri kendi vücut ağırlığıyla yapanlar ilerleyen dönemde çok güçlenemiyorlar. Aşamalı ağırlık arttırıyoruz biz spor salonunda, kendi vücut ağırlığına alışınca vücut bir sonraki aşama daha yüksek ağırlık isteyecektir. Tekrar sayısından ziyade ağırlık arttırman gerekiyor bir süre sonra. Yaptığın tekrar sayısı ile kasa istediğin gerilimi veremiyorsun çünkü. Aşamalı olarak bastığın ağırlığı arttırman için spor salonuna kaydolmanı öneriyorum. Evde enerji atacağım spor olsun diye yapacağım diyorsan dediğim gibi barfiks şınav mekik farklı el koyma şekilleriyle biraz daha üst göğüse bira daha ortaya belki biraz arka kola şeklinde çalışabilirsin. Hipertrofi set aralığı 3 yada 4 set. 8 ila 12 tekrar arasındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…