brkntemre Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhabalar ben bu resmi nasıl normal yazıya dökebilirim? PDF haline çevireceğim daha sonra. Yardımcı olur musunuz? Program var mı?
Arkadaşlar merhabalar ben bu resmi nasıl normal yazıya dökebilirim? PDF haline çevireceğim daha sonra. Yardımcı olur musunuz? Program var mı?
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 29 Nisan 2021 #2 Bu el yazısı değil hocam düz yazı. Mobil Google Çevirinin okuma özelliğini kullanarak metni kopyalayabilirsiniz, daha sonra PDF içine kaydedersiniz.
Bu el yazısı değil hocam düz yazı. Mobil Google Çevirinin okuma özelliğini kullanarak metni kopyalayabilirsiniz, daha sonra PDF içine kaydedersiniz.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 7 29 Nisan 2021 #3 brkntemre dedi: Arkadaşlar merhabalar ben bu resmi nasıl normal yazıya dökebilirim? PDF haline çevireceğim daha sonra. Yardımcı olur musunuz? Program var mı? Eki Görüntüle 998678 Genişletmek için tıkla... Tam tersini demek istediniz sanırım.
brkntemre dedi: Arkadaşlar merhabalar ben bu resmi nasıl normal yazıya dökebilirim? PDF haline çevireceğim daha sonra. Yardımcı olur musunuz? Program var mı? Eki Görüntüle 998678 Genişletmek için tıkla... Tam tersini demek istediniz sanırım.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 29 Nisan 2021 #4 Semboller yanlış olmamıştır umarım.
brkntemre Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 Arkadaşlar çok teşekkür ederim canlı derste hocamız bunu yazmış ve bende ekran görüntüsü aldım fakat böyle birçok resim var. Nasıl bunları araştıralabilir yapabilirim. Sınav için soruyorum MarkS dedi: Semboller yanlış olmamıştır umarım. Eki Görüntüle 998697 Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim. elon_muskk dedi: Tam tersini demek istediniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben bu yazıyı kopyalayabilmek istiyorum o yüzden sordum. isimsizkahraman dedi: Bu el yazısı değil hocam düz yazı. Mobil Google Çevirinin okuma özelliğini kullanarak metni kopyalayabilirsiniz, daha sonra PDF içine kaydedersiniz. Genişletmek için tıkla... Her türlü yazıyı algılayabilir mi?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim canlı derste hocamız bunu yazmış ve bende ekran görüntüsü aldım fakat böyle birçok resim var. Nasıl bunları araştıralabilir yapabilirim. Sınav için soruyorum MarkS dedi: Semboller yanlış olmamıştır umarım. Eki Görüntüle 998697 Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim. elon_muskk dedi: Tam tersini demek istediniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben bu yazıyı kopyalayabilmek istiyorum o yüzden sordum. isimsizkahraman dedi: Bu el yazısı değil hocam düz yazı. Mobil Google Çevirinin okuma özelliğini kullanarak metni kopyalayabilirsiniz, daha sonra PDF içine kaydedersiniz. Genişletmek için tıkla... Her türlü yazıyı algılayabilir mi?