logantechno
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Technopat sayesinde Lenovo Z50 laptopuma sorunsuz olarak El Capitan kurulumunu birkaç ay önce yapmıştım. Pil, Wireless hepsi sorunsuz çok şükür. Ancak aylardır yapamadığım tek şey Elan touchpad'imi ayarlamak. Bazen tam performans çalışıyor bazen de touchpad üzerinde gezerken parmakla tıklama özelliğini algılamıyor. Tuşlardan ise algılıyor. Bu sorunla uğraşmak beni çıldırttı gerçekten. İnternetten Elan 4.0.5 kext indirdim o da sorunu çözmedi. Vodoo ps/2 kext ile dediğim gibi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Acaba Mac ayarlarından yapmam gereken bir şeyler mi var? Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar.
Hangi kext'i denediysem olmadı. Trackpad'in tuşları çalışıyor zoom özelliği çalışıyor ama dokunarak tıklama işlemi çalışmıyor. İzleme dörtgeninden de gerekli ayarları yaptım. İşin içinden çıkamadım
Hangi kext'i denediysem olmadı. Trackpad'in tuşları çalışıyor zoom özelliği çalışıyor ama dokunarak tıklama işlemi çalışmıyor. İzleme dörtgeninden de gerekli ayarları yaptım. İşin içinden çıkamadım