U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Elazığ Hazar Gölü'nde 1 hafta boyunca çadır tatili yapmayı düşünüyoruz lâkin çadır kiralayan kurumları, nasıl kiralatılıyor vb. Hiç bir şey bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 29 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar Elazığ Hazar Gölü'nde 1 hafta boyunca çadır tatili yapmayı düşünüyoruz lâkin çadır kiralayan kurumları, nasıl kiralatılıyor vb. Hiç bir şey bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz?
Emirhassed Picopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 151 29 Temmuz 2020 #2 Vay forumda ilk defa Elazığ ile alakalı bir şey gördüm ben elazığlıyım fakat hiç o tarafta tatil yapmadım.
Vay forumda ilk defa Elazığ ile alakalı bir şey gördüm ben elazığlıyım fakat hiç o tarafta tatil yapmadım.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Temmuz 2020 #3 Emirhassed dedi: Vay forumda ilk defa Elazığ ile alakalı bir şey gördüm ben elazığlıyım fakat hiç o tarafta tatil yapmadım. Genişletmek için tıkla... Peki çadır kiralayan kurumlar ilgili her hangi bir bilginiz var mı acaba?
Emirhassed dedi: Vay forumda ilk defa Elazığ ile alakalı bir şey gördüm ben elazığlıyım fakat hiç o tarafta tatil yapmadım. Genişletmek için tıkla... Peki çadır kiralayan kurumlar ilgili her hangi bir bilginiz var mı acaba?