Y Y. Kaan Gündoğdu Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Merhaba, Azure'da sanal makine oluşturacağım ama bölge kısmında hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Elazığ'a en yakın konum neresidir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2024
Merhaba, Azure'da sanal makine oluşturacağım ama bölge kısmında hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Elazığ'a en yakın konum neresidir?
epeymen Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #2 Türkiye veya Avrupa olarak yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2024
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 10 Mart 2024 #3 Y. Kaan Gündoğdu dedi: Merhaba, Azure'da sanal makine oluşturacağım ama bölge kısmında hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Elazığ'a en yakın konum neresidir? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Türkiye için en mantıklısı Avrupadan yakın konumlar oluyor genelde. Tabii kesin konuşmak için deneyebilirsiniz ama Orta/Doğu Avrupadan hangi konumu seçerseniz seçin birkaç ms oynayacaktır. epeymen dedi: Türkiye veya Avrupa olarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Türkiye yok diye biliyorum.
Y. Kaan Gündoğdu dedi: Merhaba, Azure'da sanal makine oluşturacağım ama bölge kısmında hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Elazığ'a en yakın konum neresidir? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Türkiye için en mantıklısı Avrupadan yakın konumlar oluyor genelde. Tabii kesin konuşmak için deneyebilirsiniz ama Orta/Doğu Avrupadan hangi konumu seçerseniz seçin birkaç ms oynayacaktır. epeymen dedi: Türkiye veya Avrupa olarak yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Türkiye yok diye biliyorum.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 11 Mart 2024 #4 Romanya, Arnavutluk, Yunanistan, İtalya, Hırvatistan, Avusturya. En az MS alacağınız ülkeler bunlar.