Elazığ'da zorunlu sınav olacak mı?

Elazığ neden dahil değil? Mutlak suretle eklenmeli. İnsanlar burada da evlerinden oldu. Mağduriyet yaşayacak binlerce öğrenci var. Malatya, Adıyaman, Diyarbakır gibi illerdeki çoğu öğrencide burada. Ki ben ilerleyen günlerde ekleneceğini düşünmekteyim. İnşallah yanılmam. Bence okullarda ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Bilmiyorum belkide arkadaşın dediği gibi ertelenmesinin bir sebebi vardır normalde 2.dönem 1.yazılıların olmuş olması gerekiyordu şu zamana kadar yaparlarsa da ne bileyim kağıt israfı olacak gibime geliyor sonradan öğrenciler şikayetçi olacak çoğu öğrenci düşük alacağından benim düşüncem bu yönde ilk dönem notları olsa en azından girmek isteyen evet ben gireceğim der ama bu şekilde şuanda devam zorunluluğu olmayan okulda zorunlu sınav yapıyorlar mantığa uymuyor.

Katılıyorum. Devam yoksa sınavda olmamalı. Bence kamuoyuna duyrulduğunda düzenlenir. Çünkü Elazığ'da afet bölgesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…