Elektronik Elba J-330 Kasa 1.149 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu fiyatta mükemmel. 4 tane fan var soğutma olarak sıkıntı yok, bu fiyatta satılan kasalar sistemi harabeye çeviriyor. Destekleride gayet yeterli 330 mm ekran kartı vb. En önemlisi ise 240 mm sıvı soğutucu desteklemesi. Tipinde bir sorun yok klasik hazır sistem kasası gibi duruyor. Ryzen 5 7500F RTX 5070 hazır sistemlerde bile bu tarz seviyede kasalar kullanılıyor ve yeterli geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta mükemmel. 4 tane fan var soğutma olarak sıkıntı yok, bu fiyatta satılan kasalar sistemi harabeye çeviriyor. Destekleride gayet yeterli 330 mm ekran kartı vb. en önemlisi ise 240 mm sıvı soğutucu desteklemesi. Tipinde bir sorun yok klasik hazır sistem kasası gibi duruyor. Ryzen 5 7500F RTX 5070 hazır sistemlerde bile bu tarz seviyede kasalar kullanılıyor ve yeterli geliyor.

Rainbow mu eğer ARGB ise tadından yenmez tabii bu haliylede bayağı uygun.

Rainbow mu eğer ARGB ise tadından yenmez tabii bu haliylede bayağı uygun.
Argb olduğunu hiç sanmıyorum🙂. Frgb ise pişmanlıktır🙂.
Işıkları kapatılamayan, değiştirilemeyen kasaları mümkün olduğu kadar almayın. Ha bütçe yok siz bilirsiniz tabi de ekran kartına, işlemciye dünya para verip kasada bu kadar ucuza kaçılmaz.
4 tane fan var soğutma olarak sıkıntı yo
Hocam fanın olması soğutma konusunda sıkıntı olmaması anlamına gelmiyor. Bende xpg kasa hazır sistemle gelmişti. Fanların kendine hayrı yoktu🤣. Işıkları ne kapatılıyordu ne değiştiriliyordu. Şu kasaya anca eski çok ucuz sistem toplanır. Öyle rtx 5070'i bu kasanın içine koymak hakaret olur🙂.

ARGB olduğunu hiç sanmıyorum🙂. Frgb ise pişmanlıktır🙂.
Işıkları kapatılamayan, değiştirilemeyen kasaları mümkün olduğu kadar almayın. Ha bütçe yok siz bilirsiniz tabii de ekran kartına, işlemciye dünya para verip kasada bu kadar ucuza kaçılmaz.

Hocam fanın olması soğutma konusunda sıkıntı olmaması anlamına gelmiyor. Bende XPG kasa hazır sistemle gelmişti. Fanların kendine hayrı yoktu🤣. Işıkları ne kapatılıyordu ne değiştiriliyordu. Şu kasaya anca eski çok ucuz sistem toplanır. Öyle RTX 5070'i bu kasanın içine koymak hakaret olur🙂.

Hocam ben 5070 ve i5 14600K yı bu kasaya koydum :)
İş görüyor şimdilik elimde eski AMD stok fan vardı onu da üst egzoz yaptım.

Hocam ben 5070 ve i5 14600K yı bu kasaya koydum :)
İş görüyor şimdilik elimde eski AMD stok fan vardı onu da üst egzoz yaptım.

Ben kendi tecrübemi, pişmanlığımı aktarıyorum hocam🙂. Seçim sizin tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı