T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Herkese merhaba. Bu elciğin nasıl takilacaginin bir videosu var mı? Ben bulamadım da.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 8 Kasım 2022 #2 Genelde lastikli veya cırt bantlı oluyorlar. Zamanla özelliğini yitirdiğinde çoğu kurye, koli bandıyla sıkı sıkı sarar. Artı 0 Eksi
Genelde lastikli veya cırt bantlı oluyorlar. Zamanla özelliğini yitirdiğinde çoğu kurye, koli bandıyla sıkı sıkı sarar.
KS KS T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 Ulunay dedi: Genelde lastikli veya cırt bantlı oluyorlar. Zamanla özelliğini yitirdiğinde çoğu kurye, koli bandıyla sıkı sıkı sarar. Genişletmek için tıkla... aynen cırt cırtlı ama ben nasıl takilacagini bilmiyorum hocam Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Genelde lastikli veya cırt bantlı oluyorlar. Zamanla özelliğini yitirdiğinde çoğu kurye, koli bandıyla sıkı sıkı sarar. Genişletmek için tıkla... aynen cırt cırtlı ama ben nasıl takilacagini bilmiyorum hocam
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 8 Kasım 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde oluyor. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde oluyor.
KS KS T Teachermann Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #5 Ulunay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde oluyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum hocam denicem Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde oluyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum hocam denicem