Elcik tavsiyesi

Bisikletimdeki sözüm ona ergonomik elciği değiştirmek istiyorum, 2.2 çapında gidon borusu.

Mosso Legarda 1721 MDM

Decathlon ürünlerini deneyip memnun olan varsa; onlar da hangi ürünü kullandıklarını belirtebilirler.
Gidon Grubu - SPORT CONFORT 500 ELCİK

Linkteki ürünü aldım. Diğer Decathlon elciklerinin hamuru bana sert geldi, kolonya ile çok kolay bir montaj oldu.Öncesinde gidon çapını ve elcik boyuna bakın. Benim bisiklete tam oldu.

Zamlanmış sanım, ben 35'e aldım raftaki etiket 35 lira olduğu için. Elciklerin kullanıldığı Btwin bisikletler de satıldığı için o ürünleri bulup montajlı halinin sağladığı ergonomiyi tecrübe edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Elcik alınmış ancak tam bir model veremesem de bu tip elcikler çok rahat oluyor.
Plastik malzemeden sonra bu tip elciklere geçiş yaptım, dünya varmış dedirtti gerçekten.
Hem yumuşak hem tutuşu kaybetmiyorsun hem de çok güzel hissettiriyor. Yalnızca sert plastikler gibi 3-4 yıl kullanamıyorsun. En fazla 2 yıl sonra değiştirme ihtiyacı hissettiriyor.

sram-locking-foam-suenger-elcik-.jpg

Dakika 11:00
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı