Çözüldü Eldeki dosya nasıl güç planına aktive edilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kennyr

Hectopat
Daha fazla  

Elimde boyle güç planı şeçenekleri var ama boyle üstüne tıkaldıgımda direk aktif olması gerekirken not defteri olarak gozukuyor. Bunu nasıl aktive ederim?

Çözüm
Geç döndüm kusura bakma. Şöyle yapacaksın:

CMD Yönetici olarak aç.
powercfg list yazdıktan sonra karşısında ismi olmayan bütün GUID numaralarını kopyalayıp söyleyeceğim kodla sil.
örn. powercfg delete 421a6e99-c0df-4aa4-baf8-ac8332e46c4d
C diskinin içine attığın klasördeki güç planı dosyasının ismini Turbo olarak değiştir.
CMD'ye: powercfg -import "C:\x\Turbo.pow" yaz. Büyük ihtimalle olacaktır bu şekilde.
Güç planı seçeneklerine aslında ihtiyacın yok. Yüksek performans/Nihai performans modundan daha fazlasını sana verebileceğini sanmıyorum. Bence kendin yap.

Güç planı seçeneklerine aslında ihtiyacın yok. Yüksek performans/Nihai performans modundan daha fazlasını sana verebileceğini sanmıyorum. Bence kendin yap.

Normalde kendi yaptığımı kullanıyorum ama bun cok denemek istiyorum, yardım eder misin rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam powercfg -import ile yapıyorduk. C: diskinde x adlı yeni bir klasör açıp içine Game Turbo olanı at. Daha sonra CMD yönetici olarak çalıştırıp, powercfg -import "C:\x" yazıp enterla.

Dedıklerını yaptığımda ımported Power scheme successfully. Boyle diyor ancak guc planı seçin bolumune geldıgımde orada gozukmuyor.

Geç döndüm kusura bakma. Şöyle yapacaksın:

CMD Yönetici olarak aç.
powercfg list yazdıktan sonra karşısında ismi olmayan bütün GUID numaralarını kopyalayıp söyleyeceğim kodla sil.
örn. powercfg delete 421a6e99-c0df-4aa4-baf8-ac8332e46c4d
C diskinin içine attığın klasördeki güç planı dosyasının ismini Turbo olarak değiştir.
CMD'ye: powercfg -import "C:\x\Turbo.pow" yaz. Büyük ihtimalle olacaktır bu şekilde.

Çözüm

Gerçekten çok teşekkür ederim, sizi biraz uğraştırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…