Eldeki para CS üzerinde nasıl değerlendirilmeli?

sylas25

Decapat
Daha fazla  
Geçen gece M4A4 Neo noir minimal wear aldım ve şu an elimde bir 15 20 dolar daha var. Armory Pass alıp yıldız biriktirip yeni güncelleme ile yeni gelen kasadan alıp o kasaları 2.50 3 dolardan satabilir miyim? Genelde ilk açılışta o fiyatlarda gitmiş diğer kasaları ama önemli konu bu Armory Pass yeni güncelleme gelecek mi veya yeni kasa gelir mi? Veya değeri yükselecek skin alabilir miyim AK-47'de?

Armory pass gelebilir ha ben pass yerine operasyon gelmesi taraftarıyım ama gelecektir yeni birşeyler.

Armory Pass gelebilir ha ben Pass yerine operasyon gelmesi taraftarıyım ama gelecektir yeni bir şeyler.

Operasyon niye gelmiyor anlamadım 20 dolarlık kasada var envanterde ekstra 15 dolarım kaldı onlada kasa alayım mı o zaman.

Operasyon niye gelmiyor anlamadım 20 dolarlık kasada var envanterde ekstra 15 dolarım kaldı onlada kasa alayım mı o zaman.
Yani niye gelmiyor bilmiyorum ama galiba keyifleri ne zaman isterse o zaman gelir. 15 doların varsa yeni pass için değerlendir bende öyle yapacağım şahsen.

Yani niye gelmiyor bilmiyorum ama galiba keyifleri ne zaman isterse o zaman gelir. 15 doların varsa yeni pass için değerlendir bende öyle yapacağım şahsen.
İzlediğim bir yayıncı oraya belkide hiç kasada gelmeyebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…