Merhaba ben Papara Black Card almak istiyorum. D&r ya da CarrefourSA gibi yerlerden alınan hazır isimsiz kartlarla Papara'nın internet sitesinden başvuru yapıp isimli gelen Papara kartın farkı nedir acaba? Örneğin isimsiz kart ile para çekebiliyor muyuz? Ya da temassız ödeme yapabiliyor muyuz? Başka Papara hesaplarına para gönderebiliyor muyuz?
Sadece isminiz olmaz üzerinde. Uygulamaya girerek kartın gerekli bilgilerini girdikten sonra kullanıma açabilirsiniz. Temassız ödeme, ödeme limiti gibi ayarları uygulamadan açıyorsunuz elden alırsanız.
Papara uygulamasından Black kart talep edilebiliyor. Bu da kartın üzerine isminizle beraber özel olarak basılması anlamına geliyor. Ayrıca Black kartın Lite karta göre avantajları da yok değil. Konu hakkında detaylı bilgiyi Papara'nın resmi sitesi olan papara.com'dan edinebilirsiniz.
Mağazadan alınanda ücretsize oluyor kartı aktiflestirdikten sonra hesaba 5Tl geliyor. Black kart daha iyi. Bankamatikten para çekebiliyorsunuz,baskalarına para gönderebiliyorsunuz. Bide limit daha yüksek oluyor diye biliyorum.