bulba Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2025 #1 Elden Ring 1.16 sürümü için Türkçe yama aradım ama bulamadım. Sizin çalıştıgını bildiğiniz yama varsa paylaşabilir misiniz?
Elden Ring 1.16 sürümü için Türkçe yama aradım ama bulamadım. Sizin çalıştıgını bildiğiniz yama varsa paylaşabilir misiniz?
Çözüm Emekli Hitman 5 Kasım 2025 Arda9843 dedi: Bence Türkçe yama yapmayın çünkü eşyaları sürekli internete aratmanız gerekecek ve oyun diyalog ağırlıklı bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Lore sevenler ve yan görev yapanlar için önemli ama. MC çevirinin DC'sinde 1.12+ sürümü ile uyumlu olan bir çeviri var. Ben de onu kullanıyorum. DLC'nin de çevirisi mevcut.
Arda9843 dedi: Bence Türkçe yama yapmayın çünkü eşyaları sürekli internete aratmanız gerekecek ve oyun diyalog ağırlıklı bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Lore sevenler ve yan görev yapanlar için önemli ama. MC çevirinin DC'sinde 1.12+ sürümü ile uyumlu olan bir çeviri var. Ben de onu kullanıyorum. DLC'nin de çevirisi mevcut.
vuducini Zeptopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:47 #11 Capann dedi: Türkçe dublaj üzerinde çalışıyoruz isterseniz ona da göz atabilirsiniz, Nexus mods bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız işi çok takdir ediyorum, umarım yakın zamanda %100 e ulaşırsınız. bulba dedi: Elden Ring 1.16 sürümü için Türkçe yama aradım ama bulamadım. Sizin çalıştıgını bildiğiniz yama varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer bulursanız banada haber verirmisiniz, makine çevirinin yükleme programı artık çalışmıyor siyah ekran çıkıyor, başkada yama bulamadım Artı 0 Eksi
Capann dedi: Türkçe dublaj üzerinde çalışıyoruz isterseniz ona da göz atabilirsiniz, Nexus mods bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız işi çok takdir ediyorum, umarım yakın zamanda %100 e ulaşırsınız. bulba dedi: Elden Ring 1.16 sürümü için Türkçe yama aradım ama bulamadım. Sizin çalıştıgını bildiğiniz yama varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer bulursanız banada haber verirmisiniz, makine çevirinin yükleme programı artık çalışmıyor siyah ekran çıkıyor, başkada yama bulamadım